Shpat Kasapi Blerina Braka Dashuria Jon Mp3 Download

3.8 mins
3.48 mb

Blerina Braka ft. Shpat Kasapi - Zogu ti

3.9 mins
4.46 mb

Shpat Kasapi - Blerina Braka - Zogu ti ( REMIX 2014 DJ IZMO )

9.5 mins
6.67 mb

Blerina Braka ft. Shpat Kasapi - Zogu ti (Official Video HD)

11.5 mins
5.67 mb

Poem 2014 - "Si të jesh Princesh"

5 mins
5 mb

BLERINA BRAKA - FRYMA IME ( KENGA MAGJIKE 2013 )

12.5 mins
7 mb

Remzie, Nexhati Saranda Shpati Antigona Jeton Dashuria jone

10.5 mins
6.33 mb

Shpat Kasapi - Mekatare si gjithmone

11.5 mins
3 mb

Shpat Kasapi - Pa ty s'jetoj

9 mins
4.67 mb

Shpat Kasapi ft Ton Voka - Hajde Sille

8 mins
6.67 mb

KONCERT!!! Shpat Kasapi dhe Adelina Tahiri në Deçan me 31 TETOR 2013

14 mins
10 mb

Lannex - Dashuria jon 2014

7.5 mins
6.67 mb

Shpat Kasapi - Qik e mirë

10.5 mins
7 mb

Shpat Kasapi-Gocë Tirane,,Eurolindi-Etc,,

13.5 mins
2 mb

Shpat Kasapi - Falje kërkon (Eurolindi & ETC)

10.5 mins
1.33 mb

Eta G ft Classic G - Dashuria jon ku mbet 2013

6.5 mins
3 mb

Shpat Kasapi-Njësoj është për ty njësoj është për mua,,Eurolindi-Etc,,

6 mins
9.33 mb

Malvin Terziu - Dashuria jon

16 mins
8 mb

Swizzy Ft. Fatti & NO I.D. - Hupi Dashuria Jon 2013

10.5 mins
5.33 mb

Enkeleda Dervishi Dashuria Jone (official video) 2013

6 mins
8 mb

Selam - Dashuria Jonë 2014

16.5 mins
9.67 mb

Anila Mimani ft. Rati - E imja dashuri (Official Video HD)

8.5 mins
5.33 mb

Smail Puraj - Dashuria jone (audio)

10.5 mins
1 mb

Ylber ft Zogi-Dashuria jone (Love song).

13.5 mins
1 mb

Joni - Real Story 2013

8.5 mins
2 mb

Enkeleda Dervishi Dashuria jone

11.5 mins
2.67 mb
3 mins
10 mb

Lindita Theodhori (Sota) - Dashuria jone